Björns plats på nätet

Haft kontakt med Hobby-King angående restorder

Jag har idag varit i kontakt med Hobby-King angående en order jag la för nästan två månader sedan. När jag beställde var det ungefär hälften av prylarna jag beställde som blev restnoterade.

Efter ett par veckor var det bara en pryl som fortfarande var restnoterad, fästet som håller propellern till motorn. Så har det varit ett tag och jag tröttnande. Skrev till deras support och frågade när de skulle få in den och fick svaret att de inte visste. Men det kunde ta nån månad eller två till. Jag kunde antingen vänta eller avbeställa fästet. Jag valde det sista och nu ska delarna som behövs för att få ihop min tri- och quadcopter snart vara på väg.

Jag började samtidigt leta efter alternativa fästen och leverantörer. Hittade två olika som jag beställde.

När väl alla delar kommer från Hobby-King blir det till att bygga klart och börja testflyga. Äntligen får man väl säga. Får hoppas att allt går bra så att det blir några flygturer under sommaren och hösten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>