Björns plats på nätet

Rum bokat i Eskilstuna

I går bokade jag rum inför SSAs årsmöte i Eskilstuna. Det blir bara för en natt, natten fredag till lördag. Detta eftersom man valt att lägga årsmötet direkt efter loppisen och utställningen.
Jag tror att många kommer att göra som jag, att bara stanna en natt. För det enda som återstår efter mötet är middagen på kvällen. Det känns lite onödigt att betala kanske 400 – 450 kronor plus en extra natt på hotell för 700 – 1000 kronor bara för att vara med på middagen. För på söndagen blir det bara att vakna, äta frukost och åka hem.
Jag hade tur och fick ett billigt rum, ”bara” 695:-. Har inte bestämt mig om jag ska köra bilen upp eller om jag tar tåget. Kollade med SJ men dom har inte släppt
lågprisbiljetterna ännu. Men har man tur kanske resan kan hamna på runt fyra hundra kronor ToR. I så fall blir det ett av dom billigaste årsmötena på länge förutom när vi i GRK arrangerade det.
Blir det inte resa med tåg så finns det ju plats för tre till i bilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>