Bloggen blev till lite av en slump. Då jag pluggar lite kurser på högskola fick vi i en kurs i uppgift att starta och driva en blogg. Bara för att testa möjligheter och teknik med en blogg och andra sociala medel.

För att slippa skriva om ointressanta saker enbart för att fylla bloggen med innehåll bestämde jag mig för att skriva om hobby, arbete och sådant som intresserar mig.

Därför kan det komma att handla om allt möjligt i den här bloggen.

Vem är då jag?

Jag heter Björn Andersson och driver en firma med inriktning på media. Jag har arbetat som yrkesfotograf i många år. Både med stillbild och video och då främst med nyheter. Även kallats ”blåljusbilder”. Jag har även jobbat en del med webbdesign och har de senaste åren även börjat att skriva en del. De senaste åren har jag pluggat en del på högskola/universitet. Detta för att få papper på sånt jag redan kunnat men även lära mig en del nytt. Anledningen är att möjligheterna att få information via radio mer eller mindre har försvunnit då blåljusmyndigheterna har fått en nytt radiosystem kallat RAKEL Ett radiosystem som jag och många av mina kollegor ser som ett hot mot demokratin och medias möjlighet att granska bland annat polisen.